Ja a la venda!

Històries de la Rosa

Històries de la Rosa

En aquest nou àlbum d'historietes de la Rosa, el lector/a podrà observar la relació (força curiosa de vegades) que aquest personatge té amb les persones del seu entorn més pròxim.

De fet, aquesta noia és un autèntic turment per a qui la té al costat, però també sap divertir-se amb els seus amics i amigues, ajudant amb el que sigui quant es presenten els problemes.

La Rosa, un cap de pardals però sense cap mena de dubte, amb un gran cor.

Extensió: 48 Pàgines
Color: Només portada
Guió: Rosaspage
Dibuix: Rosaspage
Preu: 4 Euros

Comprar aquest llibre
Més informacióEsteu a: Inici > Còmics > El Grup B


Comic On-line: El Grup B


El Grup B. Pàgina 1 El Grup B. Pàgina 2 El Grup B. Pàgina 3 El Grup B. Pàgina 4 El Grup B. Pàgina 5


(Faci click en cada miniatura per llegir la pàgina corresponent)La nostra petita nota introductoria

La historieta "El Grup B" és la part introductoria del que havia de ser una historieta llarga de més o menys 48 pàgines de la Rosa, tot i que per diverses causes el projecte va quedar anul·lat.

No obstant, d'aquest treball n'han quedat cinc pàgines de còmic que expliquen els trets més significatius de la historia dels Grup B que durant els anys vuitanta dominaren les competicions de rallies. Apart de la historia, un dels aspectes més atractius d'aquesta petita historieta son els cotxes, els quals l'autor els va intentar dibuixar el més fidelment possible.

¡Esperem que us agradi!
Comentaris sobre aquesta historieta

Julián Juan Lacasa: Hola, Xavi.

No sé si encara te'n recordaras, de mi, però soc en Julián, el que tenia un personatge ja fet abans per a continuar amb tu: la Magdalena. Vas començar a redissenyar els personatges segons el teu estil, però finalment, m'imagino que per manca de temps, vas plegar.

Miro aquest Grup B (em recorda a Ediciones B, ves per on), i és potser com els nous Michel Vaillant, Alain Chevalier i d'altres fanàtics de l'automobilisme que vam conèixer pels còmics francesos dels anys 1970 sobretot.

Bé, només dir-te que fas molt bé l'evol.lució de la teva pàgina web, i que jo tinc una altra, que podeu entrar-hi també, amb còmics i relats:

http://peratotselsgustos.blogspot.com/2007_08_01_archive.html

http://peratotselsgustos.blogspot.com

Saluts,Alex Cano: m'a agradat molt la espectacular historieta k conta uns fets inolvidables, moltes gracies.Comenti aquesta historieta

Per favor, utilitzi el següent formulari per comentar aquesta historieta. El que vostè escrigui es publicarà en aquesta mateixa secció.

Nom i cognoms :


E-mail :


Comentari :