Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Enigma a l'emisora
Novel.la editada per Rosaspage


Enigma a l´emisora. Novel.la publicada per Rosaspage Escrit per Xavier Arumí Salavedra i editat per aquesta pròpia web, "Enigma a l'emissora" és una entretinguda novel.la protagonitzada per la Rosa, una noia que col.labora en una emissora de ràdio local com a locutora.

Després d'una sèrie de infortunats successos, entre els quals hi ha el fet de quedar-se sense el seu anterior treball així com la mort del responsable de l'emissora radiofònica, la protagonista decideix dedicar-se professionalment al món de la ràdio.

No obstant, és precisament a partir d'aquest moment quan comencen a sorgir seriosos problemes...

Aquesta novel.la combina una trama centrada en el misteri i investigació al més pur estil d'Agatha Christie amb dosis de crítica social i humor. A més, comentar que el seu argument es apte per a totes les edats.

Aquest llibre està editat per Rosaspage.com en Català i el seu estat és absolutament nou. Té 110 pàgines a un format de 10,79 x 17,46 centímetres i es troba enquadernat en tapa tova.

Preu: 9 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquest llibre (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquest llibre

Adquirir aquests llibre Si desitja adquirir aquest llibre, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Aquest llibre s’envia mitjanant correu postal o agència de transports.

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.