Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Deixalles espacials
Editorial Cruïlla / SM


Deixalles espacials de Editorial Cruïlla / SM La col·lecció "Biblioteca de l'Univers" escrita per Issac Asimov era una obra que introduïa als lectors més joves al món de les meravelles de l'Univers amb un estil atractiu, clar, entenedor i sobretot amb una extraordinària profunditat científica.

Aquest volum que posem a la venda tracta sobre un tema tan important com es el problema de les deixalles espacials, es a dir, la gran quantitat de material que orbita entorn el planeta Terra i que constitueix cada vegada un problema més real i seriós.

Aquest atractiu llibre amb multitud de fotografies fou publicat per Cruïlla / SM l'any 1990, corresponent al número 22 d’aquesta col•lecció. El seu estat és molt bo, compta amb 32 pàgines cap de les quals es troba trencada, tacada o separada del llom. Afegir que el llibre fou editat en tapa dura.

Preu: 3 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquest llibre (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol·licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquest llibre

Adquirir aquest libre Si desitja adquirir aquest llibre, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau depenent del pes total).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.