Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


El llibre de la salut
(Editorial Kairós)


El llibre de la salut. Editorial Kairós. Presentat per el Doctor Santiago Dexeus, el llibre de la salut es un interessant treball que ens explica com cuidar el nostre cos, mantenir la salut i gaudir del benestar, amb pràctics consells que abarquen gran quantitat d’àmbits.

El text d’aquest llibre es centra en temàtiques com el nostre cos i aspecte físic, la nutrició, la tensió, com relaxar-nos, l’exercici, jocs i esports així com la salut i l’edat, amb un gran nombre de fotografies a tot color i en gran format així com nombroses taules i gràfiques explicatives.

Aquest llibre fou editat en tapa dura per Editorial Kairòs l’any 1980. El seu estat és usat tot i que en bones condicions, sense cap de les seves aproximadament 130 pàgines trencades, tacades o separades del llom.

Preu llibre: 3.50 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquests llibres (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquests llibres

Adquirir aquest llibre Si desitja adquirir aquests llibres, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau segons el pes total del paquet).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.