Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Mecanoscrit del segón origen
Manuel de Pedrolo (Edicions 62)


Mecanoscrit del segón origen de Manuel de Pedrolo. Sense cap mena de dubte, la intrigant novel·la "Mecanoscrit del segon origen" és un dels relats més populars i llegits de la literatura catalana moderna, aconseguint un gran èxit literari. Tanmateix, aquesta popularitat s’incrementà quant TV3 en realitzà una sèrie inspirada en el text original.

El llibre relata la situació d’una parella de joves en un mon post-apocalíptic, on desprès d¡’un fet misteriós que gairebé aniquil•la la raça humana s’han d’enfrontar en una situació d’extrema anarquia. Comentar també que aquest llibre compta amb el pròleg de l’autor lleidatà Francesc Vallverdú.

Aquest llibre fou editat per Edicions 62 a mitjans dels anys vuitanta. El seu estat és usat tot i que en bones condicions, sense cap de les seves gairebé 190 pàgines trencades, tacades o separades del llom.

Preu llibre: 3 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquests llibres (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquests llibres

Adquirir aquest llibre Si desitja adquirir aquests llibres, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau segons el pes total del paquet).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.