Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Imatges de la Catalunya Autònoma
(Edicions 62)


Imatges de la Catalunya Autònoma de Edicions 62. Escrit per Edmon Vallès i essent un dels últims treballs realitzat per aquest autor, el llibre titulat "Imatges de la Catalunya Autònoma" es una aproximació a la vida política i social de Catalunya, així com a les seves tradicions, el món de la cultura i de la política catalana.

Acompanya el text gran quantitat de fotògrafes històriques catalanes impreses en gran format en blanc i negre. Apart, comentar que la maquetació del llibre anà a càrrec de Jordi Formás.

Aquest llibre fou publicat per Edicions 62 l’any 1978 en tapa dura. El seu estat és usat tot i que en bones condicions, sense cap de les seves gairebé 190 pàgines trencades, tacades o separades del llom.

Preu llibre: 3.50 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquests llibres (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquests llibres

Adquirir aquest llibre Si desitja adquirir aquests llibres, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau segons el pes total del paquet).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.