Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Grans monuments romànics i gòtics
Edicions 62


Grans monuments romànics i gòtics. Edicions 62 "Grans monuments romànics i gòtics, de Sant Pere de Rodes a la catedral de Mallorca" es un interessant llibre que repassa vint de les construccions més característiques d’aquest estil de casa nostra, com per exemple el Saló del Tinell, el claustre de la catedral de Girona, la Seu Vella de Lleida, el Castell de Bellver o Santa Maria de Poblet entre altres.

Destaca d’aquest llibre la seva gran quantitat de fotografies, tant en blanc i negre com a tot color i sobretot la seva bona enquadernació.

Aquest llibre fou editat en tapa dura per Edicions 62 l’any 1977. El seu estat és usat tot i que en bones condicions, sense cap de les seves més de 220 pàgines trencades, tacades o separades del llom.

Preu llibre: 3.50 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquests llibres (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquests llibres

Adquirir aquest llibre Si desitja adquirir aquests llibres, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau segons el pes total del paquet).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.