Mercadillo Rosaspage.comEs troba a: Inici > Mercadillo > En Català


Mossèn Tronxo
Josep Maria Ballarín


Mossèn Tronxo de Josep Maria Ballarín La novel·la Mossèn Tronxo de Josep Maria Ballarín és convertí en els anys noranta en un dels llibres més llegits en llengua catalana, amb multitud de reedicions.

Escrit en clau d’humor, el text d’aquest llibre relata les aventures i desventures d’un humil mossèn de poble anomenat Tronxo, compartint la seva vida amb els habitants d’una petita localitat de la Catalunya central. Val a dir que una bona quantitat d’aquestes anècdotes tenen un origen real.

Aquest llibre fou editat per Club Editor l’any 1991. El seu estat és usat tot i que en molt bones condicions, sense cap de les seves gairebé 230 pàgines trencades, tacades o separades del llom.

Preu llibre: 3 EurosSol·licitar informació

Més informació Si desitja més informació sobre aquests llibres (fotografies, informació personalitzada...) per favor, empleni aquest formulari i faci click en el botó Sol•licitar informació.

Nom i cognoms:


E-mail:


Escrigui la seva consulta


Adquirir aquests llibres

Adquirir aquest llibre Si desitja adquirir aquests llibres, per favor completi el següent formulari i faci click en el botó Enviar comanda.

Nom i cognoms:


Adreça:


Població i província:


E-Mail:


Comentaris addicionals que desitgi incloure

Es imprescindible que ens indiqui correctament el seu e-mail, doncs una vegada rebudes les seves dades ens posarem en contacte amb vostè.
Enviaments Enviament

Els articles s’envien mitjanant correu postal certificat (carta o paquet blau segons el pes total del paquet).

En cas de sol·licitar més de un producte, aquests s’enviaran en un mateix paquet a no ser que el pes total excedeixi els 25 Kg.Pagament Pagament

Els sistemes de pagament amb els quals treballem habitualment son els següents:

Contra-reemborsament
Pagar al carter o en la seva oficina de correus en el moment de rebre el paquet.

Transferència
Permet pagar amb gran comoditat fins i tot des de la seva pròpia casa.

PayPal
El sistema de pagament més utilitzat i segur per a les seves compres on-line.