Ya en nuestro mercadillo

Area de guerra. Lote de 3 ejemplares

Area de guerra
Lote 3 ejemplares


La colección "Área de guerra" publicada por la barcelonesa Editorial Vilmar era una colección de comics muy parecida a Hazañas Bélicas de Toray, con las aventuras centradas entorno a temas bélicos y aventuras que se desarrollaban en combates.

Los ejemplares que ofertamos en este lote son los titulados:

- 5. La batalla del río de la plata
- 20. Eran solo hombres
- 21. ¡¡Subirachi!!


Estos ejemplares fueron publicados por Editorial Vilmar en 1980 y 1981 impresos en blanco y negro con las cubiertas a todo color. Cada número tiene 36 páginas ninguna de las cuales está rota, manchada o separada del lomo.

Precio lote: 7.50 Euros
Precio: 2.5 Euros


Comprar - Más información


Ir a nuestro mercadillo


Esteu a: Inici > Comics > Nausicaä

Nausicaä de Hayao Miyazaki

Nausicaä de Hayao Mayazaki és una de les obres més importants de la indústria japonesa de l'anime-manga, ja sigui en la seva versió animada com en versió manga. Amb ella, l'autor ens proposa un futur on la humanitat sobreviu com pot en un planeta devastat per la contaminació creada pels seus avantpassats. Evidentment, ja tan sols aquest plantejament ens avisa de que ens trobem davant una obra on la natura i l'ecologisme tenen un paper fonamental en el desenvolupament del guió.

Nausicaä editada per Planeta DeAgostini
Portada de Nausicaä editat per Planeta DeAgostini.
Anteriorment a l'acció que es desenvolupa en aquesta novel·la gràfica, extensa i amb un guió realment dens, l'autor ens relata el fet de que la industrialització al món arribà a un punt tal, que la contaminació i els canvis genètics en sers vius es generalitzaren, produint un estat de degradació important. Però com diuen que les desgracies no venen mai soles, un altre fet empitjorà encara més la situació, doncs l'anomenada "Guerra dels 7 dies de foc" devastà per complet totes les regions del planeta, destruí les ciutats i en conseqüència tota la tecnologia que existent. A partir de llavors, aquella generació d'humans donà com a herència als seus successors un planeta completament contaminat i amb grans regions envaïdes per gasos altament tòxics que ocupen cada vegada més extensió, amenaçant de cobrir els petits territoris que encara no s'han vist afectats per aquesta plaga.

Malgrat aquesta penosa situació en la que es troba la humanitat, les ganes d'enfrontar-se i guerrejar no minva en absolut, just al contrari, doncs sembla que es vulguin destruir els uns als altres encara amb més violència i ocupar les poques zones lliures de contaminació que encara existeixen. La Vall del Vent, on viu la nostra protagonista, és una zona protegida de la contaminació i habitada per només 500 persones. Nausicaä, que és també la filla del rei de la vall, te certs poders alhora de comunicar-se amb animals, plantes i fongs. Per tal d'ajudar en aquesta absurda guerra al costat de les potències aliades, la noia es veu obligada, per la seva condició noble, a participar en el conflicte. A partir d'aquí, Nausicaä emprendrà un viatge on coneixerà la destrucció, les calamitats i els drames d'una existència tan dura, alhora que intentarà convèncer els bàndols bel·ligerants per tal que es deixin de conflictes armats i treballin plegats per intentar conviure en un planeta desitjós de que la raça humana desaparegui per complet.Petita biografia de Hayao Miyazaki

L'autor d'aquesta novel·la gràfica, Hayao Miyazaki, és una de les figures més importants i venerades de l'animació japonesa, gràcies al seu extraordinari treball en produccions força conegudes fins i tot pel públic no japonès.

Aquest autor nasqué a Tokio l'any 1941 i malgrat graduar-se en Economia Política, al 1963 entrà en el món de l'animació en la productora Toei (La que anys després animaria a "Dr. Slump" i "Dragon Ball") com a dibuixant, creatiu i dissenyador d'escenes. Al 1971 es traslladà a la productora A. Allí dirigí, creà el guió i dissenyà escenes en la sèrie Lupin III. Al 1973 tornem a trobat aquest autor en sèries com "Heidi" i "Marco" en la tasca de dissenyador d'escenes i editor, alhora que fou director de "Conan, el nen del futur". El sempre inquiet Miyazaki tornà a canviar de productora i al 1979 dirigeix sèries, entre les que destaca "Sherlock Holmes".

Finalment, suposem que fart de voltar i voltar per les productores, junt amb antics companys de Toei realitza al 1984 la versió animada de Nausicaä i degut a l'extraordinari èxit que tingué al seu país, s'animà a crear la seva pròpia productora anomenada "Studio Ghibli". Sota aquest nom l'autor realitzaria grans produccions animades com "Tenku Shiro Laputa" (1986), "Totoro" (1988), "Porco Rosso" (1992), "La princesa Mononoke" (1997), etc...

No obstant, ja durant el producció d'aquesta última obra, Miyazaki pensà seriosament en retirar-se del mon laboral, intentant que "La princesa Mononoke" fos la seva particular "opera prima". Prenent-se aquesta producció molt seriosament, segons pròpies declaracions, exigí massa dels seus col·laboradors i creà molt malestar en els empleats de la productora. Fins i tot molts d'ells, durant aquest període hagueren d'agafar la baixa laboral degut a atacs de nervis. Afortunadament aquesta producció fou un èxit, però sens dubte hagueren de pagar un preu molt car, doncs com a herència, l'autor situà el nivell de qualitat molt alt i difícil de superar sense ell. Es per això que en la següent pel·lícula que produí els estudis, "El viatge de Chihiro", malgrat i la decisió de l'autor per retirar-se, va haver d'aplaçar la seva jubilació i treballar en la que seria la seva última pel·lícula.