Crea webs amb Microsoft Word

Crear webs amb Word

Si sap utilitzar aquest programa, ja sap programar webs!

Descobreixi com programar una web personal i "penjar-la" en un servidor gratuït gràcies al nostre temari. És molt fàcil!


CLICK AQUÍ per a més informació

Comenti aquest artícle

Comenti aquest artícle Si ho desitja, gracies al següent formulari ens podrà enviar comentaris o la seva opinió personal respecte al article publicat.Nom i cognoms :


E-mail :


Comentari :Esteu a: Inici > Temes variats > Com NO guanyar visites

Els quatre errors habituals

Per a un administrador o propietari de web, la tasca d'aconseguir visites pot convertir-se en gairebé una fixació. De la mateixa manera que una empresa es considera que te èxit quant guanya diners, moltes persones consideren que una web te èxit quant rep multitud de visites diàries.

Tendim a comparar la nostra petita web amb grans portals com Google, Yahoo! o Microsoft, comparant les nostres deu o quinze visites diàries amb els milions de visitants d'aquests grans portals, provocant-nos un sentiment d'inferioritat força acusat, alhora que considerem erròniament que la nostra tasca és un absolut fracàs.

Aquesta falsa sensació provoca que molts responsables de les webs, per tal d'obtenir visites ràpidament, caiguin en vicis que perjudiquen la web en un espai curt de temps. En aquest article volem fer un petit recull d'errors habituals que poden seduir al Webmaster novell.Error 1 ... Entrar als foros a fer publicitat

Un error habitual es entrar als foros d'opinió i fer publicitat de la nostra web sense participar en cap discussió, igual com si deixéssim publicitat escrita en un establiment de la nostra localitat sense demanar permís. Sovint, només aconseguim que ens eliminin el missatge tan aviat com s'escriu.

Si entrem en un foro, cal que comparteixi una temàtica semblant amb la nostra web, per tal de que els usuaris, quant ens coneguin i entrin a la web, accedeixin a temes que segurament els interessarà.

Però insistim, no entrarem als foros a fer publicitat, sinó per parlar amb persones que tenen opinions i hobbys semblants als nostres. Sols parlant amb ells aconseguirem cert grau de confiança, a més que podrem aprendre moltes coses que potser ignoràvem. No cal insistir en que tenim una web i quasi plorar que per favor hi entrin, doncs amb el temps ja ens coneixeran i si consideren que la nostra web els pot aportar quelcom, entraran per pròpia voluntat.Error 2 ... Enviar e-mails amb spam

Un altre dels errors greus es el fet d'enviar spam (Correu-brossa) a totes les adreces de correu que trobem, amb l'esperança que els obrin, llegeixin la nostra adreça i potser accedeixin a la web. Aquest és l'error més greu de tots, doncs l'spam provoca en qui ho rep, un fort sentiment de rebuig cap a aquella web. Potser si que en recordarà l'adreça, però segurament per no entrar-hi mai.

Si ens volem dirigir a una persona determinada, hem de saber si els seus interessos coincideixen amb el tema de la nostra web i tenir molt clar que l'hi volem comentar. Al escriure'l haurem de fer-ho de forma personalitzada, comentant que en la nostra web possiblement trobarà continguts que l'hi agradaran o oferint la nostra col·laboració en algun tema determinat. Si la persona està interessada ens respondrà o entrarà a la web. Pel contrari, si no obtenim resposta, no cal insistir més.Error 3 ... Afegir text ocult o fer trampes per guanyar visites

Existeix una pràctica que es afegir paraules clau ocultes en la nostra web que no tenen res a veure amb el que estem parlant, amb l'objectiu de millorar el possicionament en els cercadors. Aquests trucs son molts, variats i fins i tot imaginatius, convertint-se gairebé en el joc del gat i de la rata. No obstant, aquesta pràctica provocarà que la nostra web quedi definitivament exclosa de la base de dades del cercador.Error 4 ... Com més visites te la web, més productiva és

És un error comú intentar aconseguir el major nombre de visites possibles, estiguin o no interessades amb el tema de la web, doncs no per obtenir més visites obtindrem millors resultats. Si sols ens preocupem per obtenir un número massiu de visites i no prestem atenció a les que ja tenim, la "qualitat" de les visites baixarà de forma alarmant.

El visitant espera obtenir de nosaltres informació que desconeixia, però també agraeix molt un tracte personalitzat que el faci veure que darrera la web hi ha una persona com ell i que sovint comparteix les seves mateixes inquietuds. Sols amb un tracte personalitzat obtindrem la seva confiança i ens visitarà habitualment, amb un interès viu respecte al que l'hi puguem comentar. A més, tindrà la seguretat de que quant calgui, el respondrem ajudant-lo tal com ho faria un conegut seu.

L'autèntic truc d'una web esta en fer amics, companys o socis, mai d'aconseguir freds números. Dels números ja se'n ocupen les màquines...